Menu
Zoek uw led inbouwspot
Zoekterm(en)

Zoeken
8b323cb5a1cdd03bd47a4cfeb57e8675.gif
1ec9b113e46b97ff5d098ff9d60131ee.png

Led Verlichtings kosten lijken misschien niet zo groot in vergelijking met de energiekosten die andere apparaten hebben in een huishouden.

Maar als je gaat berekenen hoeveel verlichtingsarmaturen kosten op maandelijkse of jaarlijkse basis, dan is dat bedrag vrij hoog. Dit geldt vooral voor bedrijven die actief zijn in grote gebouwen. Maar omdat verlichting een noodzaak is, hebben huiseigenaren en bedrijven niet veel keuze dan dit maar gewoon te accepteren. Maar als je echt energie en geld wilt besparen, kun je kiezen voor andere verlichtingsmogelijkheden. LED verlichting is een geweldig alternatief voor conventionele verlichting die de meeste mensen gebruiken. Omdat Led inbouwspots en led spots een kleinere hoeveelheid energie verbruiken, is het een geweldige manier om geld te besparen op verlichtingskosten.

Gebruik LED verlichting om te besparen op elektriciteitsrekeningen.

LED lampen zijn vaak duurder dan traditionele gloeilampen, zoals CFL, halogeen- en gloeilampen. Maar, dat betekent niet dat je ze niet kunt gebruiken om energie te besparen. In feite zijn LED verlichtingsarmaturen veel praktischer dan conventionele verlichting omdat ze een veel efficiënter energieverbruik hebben. De meeste LED verlichting gebruikt minder dan een kwart van de elektriciteit ten opzichte van conventionele verlichting. Daarom zijn het geweldige energie bespaarders.

• Vervang Buiten verlichting door diverse soorten led verlichting

Buitenverlichting moet vaak helder zijn, zodat je het grootste deel van je achtertuin of gazon kan verlichten tijdens de nacht. Dit vereist vaak energie vretende lampen. Maar als je LED spots gebruikt, kun je je energieverbruik aanzienlijk verminderen tot meer dan de helft. Deze LED verlichting voor gebruik buitenshuis is ook vrij stevig en hoef je de komende tien jaar niet te vervangen, wat ze nog efficiënter maakt als het gaat om geld besparen.

• Vervang binnenverlichting door LED lampen

Binnenverlichting verbruikt veel energie omdat deze meer wordt gebruikt dan buitenverlichting. Dus is het vervangen van conventionele lampen door LED lampen efficiënter. Ongeacht hoe groot je kamer is, zal LED verlichting in staat zijn om je huis te verlichten met minder energie. Dit betekent dat zelfs als je veel verlichting nodig hebt, je zeker meer dan de helft van je elektriciteitsrekening kunt besparen met behulp van LED verlichting.

• Kies voor LED verlichting op zonne-energie 

Als je echt een hoop geld wilt besparen op je elektriciteitsrekening, kun je beter een klein fortuin investeren en zonnepanelen op je huis of kantoor installeren, terwijl je tegelijk je verlichting vervangt door LED verlichting. Op deze manier kun je alle benodigde energie voor je verlichting van de zon krijgen. En omdat LED lampen en LED spots niet veel energie nodig hebben, hoef je geen andere energiebronnen te gebruiken, omdat de elektriciteit uit je zonnepanelen voldoende is om je verlichtingsbehoeften te dekken. Dit betekent dat je zonnepanelen de enige energiebron zijn voor je verlichtingsarmaturen, wat betekent dat je geen betaalde elektriciteit nodig hebt voor je verlichting en dat zal je op de lange termijn zeker een hoop geld besparen.

Voordelig

LED verlichting is heel voordelig. Dit zie je niet direct, omdat de kosten van de aanschaf  hoger zijn dan van traditionele verlichting. Maar als je erover nadenkt, zijn ze efficiënter in het besparen van energie en geld. Hierdoor is deze optie toch het overwegen waard, wanneer je de voordelen van LED verlichting inziet. Dit zal ook helpen te zien wat de effecten op het milieu zijn, waardoor de kwaliteit van je leven in de toekomst beter zal zijn.
Bezig met laden...
Led g9 dimbaar 36 leds
Dimbaar G9 3,5 watt Eenheid: Per stuk
ArtNr: G9-D
Vervangt 35 watt halogeenspot.
Info Bestellen
€ 12,95  
Led tl buis warm witte kleur 2700 kelvin
LED TL buizen 90 c.. Eenheid: Per stuk
ArtNr: SMD-2835
Vervangt 30-40 watt led tl buis
Info Bestellen
€ 29,95  

Ledinbouwspotsled.nl is een webwinkel waar u zeer voordelig online led inbouwspots kunt kopen van een goede kwaliteit en zonder bezorgkosten in onze collectie.

Alle inbouwspots uit ons assortiment zijn led en worden geleverd inclusief driver / trafo en zijn uitermate geschikt om uw huidige halogeen verlichting te vervangen. De led inbouwspots zijn uitgebreid getest en beschikken in vrijwel alle gevallen over een kantelbare kop en dat is wel zo praktisch als u bepaalde objecten wilt uit verlichten. Om u het gemakkelijk te maken vindt u aan de linkerkant van elke sectie van u een menu waarin u de keuze kunt verfijnen. Let u bij het maken van uw keuze vooral op de wattage's en of de led inbouwspot dimbaar is of niet. Wij van Ledinbouwspotsled.nl adviseren eigenlijk altijd om voor de dimbare versie te gaan. De inbouwspots gaan namelijk zo'n 50.000 uur mee. Denkt u daarbij aan een verhuizing of het herplaatsen van de inbouwspots, u heeft dan in de toekomst altijd nog de mogelijkheid om de inbouwspots te gaan dimmen en dat voor een kleine meerprijs. Ook leveren wij inbouwspots speciaal voor badkamerkeuken en carport.  
Al onze inbouwspots worden Gratis Verzonden hoe groot of klein uw bestelling ook is. Bestelling op werkdagen voor 21.00 geplaatst worden nog dezelfde dag verwerkt en verzonden.